Pastor stelist pana la moarte

vreau sa va aud mainile in aer pt Steauaaaaaaaa..ii multumim Domnului ca ne-o ajutat sa castigam si azi..:)
Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. De aici rezultă: Hristos este stelist ? Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Toate lucrurile care pentru mine erau un câştig (o plăcere) le consider ca o pierdere, de dragul lui Cristos. le consider pe toate o pierdere faţă de valoarea deosebită a cunoaşterii lui Cristos Isus, Domnul meu, datorită Căruia am suferit pierderea tuturor lucrurilor şi datorită Căruia le consider gunoaie, pentru a-L câştiga pe Cristos şi pentru a fi găsit în El. Vreau să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui şi părtăşia suferinţelor Lui şi să devin ca El în moartea Lui pentru ca astfel să ajung, cumva, la învierea din morţi. Arenele romane în care frații noștri (martirii necunoscuți) au murit pentru plăcerea păgânilor sunt agreate de pescarii de oameni ai vremurilor noastre, fiind părtași ai acelorași gesturi pe stadioane sau la TV ? Mâncarea Mea este să fac voia Tatălui Meu. Părtășia cu lumea este vrăjmășie cu Dumnezeu.
Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. (1 ioan 2.15)
Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu. (iacov 4.4)
Şi lumea şi pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu rămâne în veac. (1ioan 2.17)
Căci întrucât lumea, cu înţelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu în înţelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a găsit cu cale să mântuiască pe credincioşi prin nebunia propovăduirii crucii. (1 Corinteni 1:21)
Astăzi mulți propovăduitori ai evangheliei se declară microbiști, mă întrebați, dar ce-i rău în asta ? Toate lucrurile sunt de folos dar nu toate zidesc. Pavel era microbist, avea pasiuni, era pământesc, se citește din versetele următoare:
Însă toate lucrurile care pentru mine erau un câştig le consider ca o pierdere, de dragul lui Cristos.2013-03-09 00 59 43
8 Mai mult decât atât, le consider pe toate o pierdere faţă de valoarea deosebită a cunoaşterii lui Cristos Isus, Domnul meu, datorită Căruia am suferit pierderea tuturor lucrurilor şi datorită Căruia le consider gunoaie, pentru a-L câştiga pe Cristos
9 şi pentru a fi găsit în El, nu având o dreptate a mea, care vine din Lege, ci una care vine prin credinţa în Cristos: dreptatea care vine de la Dumnezeu prin credinţă.
10 Vreau să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui şi părtăşia suferinţelor Lui şi să devin ca El în moartea Lui,
11 pentru ca astfel să ajung, cumva, la învierea din morţi.
Deci, ce-i rău să îți susții echipa preferată ? Steaua, Chelsea, Dinamo, etc. Chiar și în biserici se vorbește mai mult despre meciuri în pauze decât despre Cristos, doar asta e pasiunea unora. Ăștia-s pocăiții secolului XXI care proclamă că-și iubesc Regele și că se lasă condus de EL, și că EL le vorbește doar că atunci când e un meci s-ar putea să fie ocupați. Cu popcornul în brațe.

Până și Isus avea pasiuni, dar de ce vorbim despre Domnul Isus că EL e divin, nu ? Vorbim despre EL pentru că noi ar trebui să semănăm cu EL în toate lucrurile. Timpul liber al Domnului Isus era petrecut în părtășie cu Tatăl pe munte în rugăciune, asta era pasiunea Sa. Noi ne umplem timpul cu orice altceva în afară de rugăciune și apoi ne plângem că n-avem timp pentru cel mai important lucru. Dar Doamne, e meci în seara asta cum vrei să plec la Ninive !?

Cine se ține de pocăință să se țină în continuare de pocăință.
Cine e microbist să fie și în continuare microbist.
Cine crede că le poate face pe amândouă să le facă.
Unul singur e Cel care știe Adevărul.
becalismul ia amploare. A-L urma pe Hristos înseamnă să te lepezi de sine, să-ți iei crucea și să ÎL urmezi. Noi de multe ori ÎL tragem pe EL în direcția dorită de noi. "Dacă voi continuați să ascultați de învățătura Mea, sunteți cu adevărat ucenicii Mei, veți cunoaște adevărul și adevărul vă va elibera." Dar care învățătură, că pasiunile noastre ne iau din timpul prețios de părtășie cu Domnul.

Articole Populare

Diigo

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon