Interesul zilelor din urmă

Asta e ca vestea ministrului cu branza la sugari. (Menită să distrugă o afacere - ceva minuscul - pentru a ascunde incompetența) Frica de moarte ii face pe oameni sa isi faca vaccinul antigripal care baga miliarde in buzunarul baietilor destepti din farma. Ce se mai aude de cazul lui Toni Tecuceanu ca Streinu Cercel tot la varf a ramas. Dacă deșteptii sunt de mana cu UE nici un oficial nu va indrazni sa infrunte sistemul si sa aduca la iveală Adevărul. Oare nu stiau ca Volkswagen face smecherii ? Au inchis ochii pentru că aveau același interes susținând minciuna care a fost divulgată de concurență.

În realitate avem de-a face, pînă la urmă, cu un amestec între proasta comunicare a instituțiilor publice, tentația mass-media de a senzaționaliza orice și interesul unor băieți deștepți. sursa: Cațavencii


Nu va indrazni nici un oficial să spună că cineva a murit din cauza concernului care-l hrănește. Și când o face e scos din ecuație (cazul unui director de grădiniță din Norvegia). Sistemul sanitar (si nu numai) in Romania (si in intreaga lume) e plin de interese, altele decat cele ale pacientului. Initial a fost gandit sa ajute cetatenii dar iată că sunt băieți deștepți nu doar la energie care ascunzându-se sub sigla ajutorului il imbolnavesc mai rau pe client doar ca sa faca profit. Nu e oare la fel in Siria ? Rusia si america îi ajută pe sirieni prin război ca să rămână superputeri.

Unde este Cercel, care dădea drept sigură moartea lui Tecuceanu ca fiind cauzată de porcină deși DOSARUL MEDICAL SPUNEA ALTCEVA?  Pentru ce s-au vaccinat aiurea-n tramvai 300.000 de oameni după farsa lui Cercel? Am putea continua cu întrebările la nesfârșit. Dar nu va avea cine să ne răspundă, căci porcii din fruntea statului au băgat capul în nisip. Farsa este însă mult mai sinistră de atât. Căci vaccinul antigripal este o frecție la un picior de lemn de care porcina nu se prea sinchisește. detalii aici


Când diavolul i-a arătat Fiului lui Dumnezeu întreaga lume și splendoarea ei, bogățiile, puterea ei, Domnul Isus a refuzat pentru că interesul ei duce la dezastru pe când singurul interes in sprijinul creației vine de la Creator. Soluția și fericirea noastră e apropierea de Dumnezeu. Interesul nostru să fie dorința Creatorului.

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari